Dijagnostika i servisiranje električnih vozila

OPĆI PODACI O PROGRAMU


NAZIV PROGRAMA: Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije dijagnostika i servisiranje električnih vozila


OBRAZOVNI SEKTOR: Strojarstvo, brodogradnja i metalurgija


RAZINA SLOŽENOSTI POSLOVA: /


TRAJANJE PROGRAMA:  175 sati


CIJENA OSPOSOBLJAVANJA: 1.194,51 €


POČETAK OSPOSOBLJAVANJA:

po dogovoru

UVJETI UPISA

Polaznik mora dostaviti preslike: osobne iskaznice, svjedodžbe o zadnjoj završenoj školi na razini 4.1. (automehatroničar, automehaničar ili autoelektričar), liječničko uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova.

OPIS PROGRAMA

Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije dijagnostika i servisiranje električnih vozila provodi se redovitom nastavom u trajanju od 175 sati, uz mogućnost izvođenja programa na daljinu u realnom vremenu.
Ishodi učenja ostvaruju se dijelom vođenim procesom učenja i poučavanja u trajanju od 16 sati, dijelom učenjem temeljenom na radu u trajanju od 92 sata, a dijelom samostalnim aktivnostima polaznika u trajanju od 67 sati.
Učenje temeljeno na radu obuhvaća rješavanje problemskih situacija i izvršenje konkretnih radnih zadaća u simuliranim uvjetima. Uključuje razdoblja učenja na radnome mjestu kod poslodavca.

Provjera znanja obavlja se iz teoretskog i praktičnog dijela, a polaznici koji zadovolje provjeru dobivaju uvjerenje kao dokaz završetka obrazovanja koje se upisuje u radnu e-knjižicu.